top of page

SIMON

Kock i grunden med en förkärlek till naturen och nordisk gastronomi. Påbörjade sin resa inom foraging 2018 och kände sig genast inspirerad av vad naturen hade att erbjuda.

 

 

”2019 blev året då jag beslöt mig för att grunda ”Det Vilda Skafferiet”. Allt började egentligen med ett instagramkonto där jag ville inspirera andra till att ta del utav vad naturen har att erbjuda. Intresset visade sig vara stort och kort därpå ramlade det in förfrågningar från folk som ville följa med ut och lära sig mer. Jag beslöt därför att fördjupa mig mer inom ämnet för att längre fram kunna känna mig trygg i rollen som guide inom foraging. I anslutning till detta spelade gastronomin fortfarande en självklar roll i min vardag, vilket av naturliga skäl gjorde att jag såg möjligheterna att kombinera denna med det vilda. Ambitionen har alltid varit att presentera den gastronomiska potentialen man kan finna i naturen i ett kulinariskt sammanhang.. Allt för att kunna upplysa om de smaker och aromer man står att finna i naturen och hur man på bästa sätt kan ta tillvara på dessa. ”

bottom of page